De winkelwagen is leeg
Meer informatieinfo@wineon.eu

Wat is Wine-on?

De verrassende kwaliteitswijnen van Wine-on komen naar je toe! Het is extra genieten als je niet naar de slijter hoeft of zelf niet meer hoeft te bedenken welke wijn je moet kiezen. Met een Wine-on-membership geef je die zorg uit handen. De maandelijkse selectie is spannend, origineel en afwisselend afkomstig uit traditionele en minder traditionele wijnlanden. Laat je verrassen en/of je familie en vrienden.

Wine-on is een start-up in wijn met een groot idee en een simpel concept. Wine-on biedt je een drietal memberhips, waarbij je kiest voor rood, wit of een combinatie van beide en twee, vier of zes flessen per maand. Je krijgt samen met de wijnen tips en suggesties voor bijpassende hapjes en gerechten, zodat je zelf of samen met familie en vrienden kunt genieten. Je kunt het Wine-on-membership op elk gewenst moment stopzetten 'off' en weer activeren 'on'. Wel zo handig. De wijnselectie van het door jou gekozen membership ontvang je maandelijks thuis.

Veel wijnshops bieden deze zaken los van elkaar aan. Wine-on brengt ze samen en verpakt ze in een simpel en compact Wine-on-membership. Wine-on werkt samen met gerenommeerde wijnimporteurs die hun wijnen rechtstreeks bij de wijnboer inkopen, ook in de minder traditionele wijnlanden. De maandelijkse wijnselecties zijn daardoor verrassend, spannend en origineel.

Je leest het goed: het concept is simpel, zo simpel zelfs dat Wine-on zegt:

'Je hoeft alleen nog maar te genieten, Wine-on doet de rest'.